Tarzınızı ortaya çıkaracak ve ofis kombinlerinize şıklık katacak casual ve klasik modellerin yer aldığı Nine West koleksiyonu, gündüzden geceye her anınızda sizinle!

Her sezona birbirinden tarz modeller ile damgasını vuran Nine West, ofis şıklığını ikiye katlayacak koleksiyonu ile kadınların beğenisini topluyor. Topuklu ayakkabı, stiletto, babet, sneaker ve çanta modellerinin yer aldığı koleksiyon, hem casual hem klasik kombinlerin en eşsiz parçası olacak!

Klasik ve modern çizgileri kendine özgü tasarımlarla birleştiren Nine West’in çarpıcı ve akılda kalan tasarımlarıyla hayranlık uyandıran koleksiyonu, siyah, beyaz, bej ve gri renklerin hakimiyetinde. Stilettolar ve topuklu ayakkabılar klasik giyimden vazgeçemeyen kadınların tercihi olurken, babetler ve sneakerlar ise casual giyimin en dinamik tamamlayıcısı oluyor. Nine West çantalar ise geniş iç hacmi ve şık görünümleriyle tüm ayakkabılar ile uyum yakalıyor ve içerisindeki bölmeler sayesinde eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Yeni Sezon Koleksiyonu’nda yer alan birçok model alternatifi Nine West’te sizleri bekliyor!