Six Senses Kocataş Mansions, Istanbulun Spa ve Wellness merkezi Six Senses Spa, Boğaz manzaralı harika havuzu, imza masajları, cilt bakımları ve holistik terapileriyle sizi ve sevdiklerinizi yeni yıla girerken yenilenmeye ve canlanmaya çağırıyor.

Six Senses’in dünyaca ünlü Holistik Spa ve Wellness hizmetlerini İstanbul ile buluşturan Six Senses Spa, canlandırıcı bakım ve ritüelleri ile sizi ve sevdiklerinizi yeni yılı karşılamaya davet ediyor. Six Senses Spa, Boğaz’ın en nadide kıvrımı Sarıyerde, şehrin tarihini aynalayan iki muhteşem yalıda yer alan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’un yemyeşil koru alanında bulunuyor. Sunduğu muhteşem Boğaz manzarasıyla, markanın bütüncül sağlık anlayışını ortaya koyan imza masajlar, terapiler ve cilt bakımlarına ek olarak, sürdürülebilirlik felsefesini yansıtan Alchemy Bar ve harika manzaralı bir sonsuzluk havuzu ile fark yaratan Six Senses Spa’da yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapabilirsiniz.  

Unutamayacağınız Masalsı Bir Kutlama 

Six Senses Kocataş Mansions’ın yeşil ile mavinin buluştuğu eşsiz atmosferinde yeni yıla girmeyi tercih edecekler, Six Senses Spa’nın sıra dışı ritüelleri, bakım ve terapilerine ek özel hazırlanan deneyimler ile kendilerini yeni yıla hazır hissedecekler.

 Six Senses Spa’da Romantik Bir Deneyim 

Six Senses Spa’nın Boğaz manzaralı havuzunun başında, özel bir Chalet içerisinde çift kişilikş bir masaj deneyimi misafirlere sunulan sıradışı deneyimler arasında başı çekiyor. Sıcak şarap veya çilek ile sıcak çikolata servisinin eşlik edeceği bu kişiselleştirilmiş masaj deneyimi çiftler yeni yılı romantizmin doruklarında bir gezintiyle karşılamış olacak.

Yeni Yılda Sevdiklerinize Rahatlama Hediye Edin

Vereceğiniz yılbaşı hediyesiyle sevdiğiniz kişiyi hem mutlu etmek hem de onun hayatında sağlığı açısından önemli bir değişikliğe ve iyiliğe vesile olmak istiyorsanız, Six Senses Spa hediye kartları verebileceğiniz en iyi yılbaşı hediyesidir. Six Senses Spa’nın dünyaca ünlü imza masajları ve cilt bakımı ritüelleri en sevdiklerinizi harika hissettirmekten için en güzel hediyeyi sunuyor.

Uzman kadrosu eşliğinde sürdürülebilir ve doğal yaklaşımları ile daha sağlıklı ve pozitif bir yaşam tarzının anahtarını sunan Six Senses Spa, sizi ve en kıymetlinizi cilt bakımı, masaj veya geleneksel Türk hamamında dinlenme ve tüm yılın kaosundan uzaklaşarak yepyeni bir yılı kucaklamaya davet ediyor.