Ekobiyolojiden ve cildin kendisinden ilham alan dermokozmetik marka Bioderma, Atoderm Serisi ile “Cilt Kuruluğuna Karşı Benim Ailem Atoderm” diyerek kuru, çok kuru ve atopi eğilimli ciltleri derinlemesine temizliyor, nemlendiriyor ve tüm aile bireylerinin cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor.

Bebek, çocuk ve yetişkinlerin cildini önemseyen ve herkesin ihtiyacına yönelik ürünler sunan Bioderma, “Cilt Kuruluğuna Karşı Benim Ailem Atoderm” sloganıyla çok kuru ve atopi eğilimli ciltlere özel geliştirilmiş Atoderm Serisi ile tamamlanmış bir cilt bakım rutini sunuyor. Bioderma, dermatolojik uzmanlıkla geliştirilen güçlü patentleri ile cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor.

Kişinin yaşam kalitesini artırabilmek ve cildini koruyabilmek için kuru, çok kuru ve atopi eğilimli ciltlerde iyi bir nemlendirici bakım kreminin yanı sıra yıkama jeli, duş yağı, yüz kremi gibi doğru ürünlerin tercih edilmesi oldukça önemli. Bioderma tam da bu noktada etkin cilt cilt bakım rutinini sunuyor.

Kuru ciltler için ultra nemlendirici, besleyici ve koruyucu bakım kremi:
Atoderm Cream Ultra


Kuru ciltler için ultra besleyici ve nemlendirici etki sağlayarak, kuruluk kaynaklı ciltte oluşan rahatsızlık ve gerginlik hissinin yatıştırılmasına destek oluyor. İçeriğindeki omega 3, 6 ve 9 sayesinde cildi 24 saat boyunca nemlendiriyor ve besliyor. İçerdiği Skin ProtectTM* kompleksi ve niasinamid ile cildin hyalüronik asit üretimini artırırken cilt bariyerini de koruyor ve güçlendiriyor. Patentli D.A.F.** kompleksi cildin tolerans seviyesinin artırılmasına yardımcı oluyor. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Krem dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emiliyor. Parfüm içermez. Gözenekleri tıkamaz.

Kimler için: Bebek, çocuk ve yetişkinler için günlük olarak yüz ve vücut kullanımına uygundur.

Kullanım Şekli: Atoderm Shower Gel veya Atoderm Shower Oil ile temizlenmiş cilde, günde 1 veya 2 kez uygulanabilir.

*Skin ProtectTM Kompleksi: BIODERMA patenti 

**D.A.F.: BIODERMA patenti
Atoderm Cream Ultra 200 ml – 359,50 ₺
Atoderm Cream Ultra 500 ml – 669,50 ₺

 

Bioderma’dan Atopi Eğilimli Cildin Konforunu Yeniden Kurmaya Yardımcı Bakım kremi:
Atoderm Intensive Balm!

Cildin kendisinden ilham alarak formüller geliştiren BiodermaAtoderm Intensive Balm ile atopi eğilimli cilde sahip kişilerin hayat kalitesini artırmak için geliştirdiği Skin Barrier TherapyTM patenti sayesinde cilt bariyerinin güçlendirilmesine destek olarak ciltteki kaşıntıyı %95(1) azaltırken, uykusuzluk problemini %89(1) azaltıyor.  Formülündeki LipigeniumTM Kompleksi sayesinde ise cildin koruyucu bariyerinin yeniden yapılandırılmasına destek oluyor ve mikrobiyomu koruyor. İçeriğindeki kanola yağı sayesinde cildi besliyor.  Atoderm Intensive Balm, cilt tarafından kolayca emilir, ciltte yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Parfümsüzdür.

Kimler için: Atopi eğilimli ciltler için kullanıma uygundur. Yenidoğan bebekler dahil çocuk ve yetişkinlerin günlük yüz ve vücut kullanımına uygundur.

Kullanım şekli: Günlük kullanıma uygundur. Atoderm Intensive Foaming Gel veya Atoderm Intensive Bar ile temizlenmiş ve nazikçe kurulanmış cildinize günde 1 veya 2 kez Atoderm Intensive Balm uygulayın.

(1 ) Klinik çalışma, 21 gün boyunca, yaşları 4 ay ile 83 yaş arasında olan 610 atopik dermatit hastası.

Atoderm Intensive Balm 500 ml – 909,50 ₺
Atoderm Intensive Balm 200 ml – 629,50 ₺
Atoderm Intensive Balm 45 ml – 199,50 ₺

Bioderma’dan kuru ve çok kuru ciltlere özel durulanabilir duş yağı: Atoderm Shower Oil!

Atoderm Shower Oil, duş esnasında kuru yağ dokusu sayesinde cildi nemlendirerek derinlemesine temizler. Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen Skin Barrier Therapy™ patenti yoğun kuruluğa neden olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını ve çoğalmasını önlemeye yardımcı oluyor. Cildin doğal bariyerini korumayı hedefliyor. İçeriğinde bitkisel biolipitler olan hindistan cevizi yağı ve papaya esterleri sayesinde ciltte kuruluk kaynaklı gerginlik ve kaşıntı hissinin giderilmesine destek olan Atoderm Shower Oil, cildi 24 saat boyunca nemlendiriyor. Ürünün, 1 LT ve 200 ml boylarının yanı sıra şimdi raflarda Atoderm Shower Oil’in 100 ml ambalajı da yer alıyor.

Kimler için: Çok kuru ve atopi eğilimli ciltlerin kullanımına uygundur. Gözleri yakmaz. Bebek, çocuk ve yetişkinlerin günlük kullanımı için idealdir. (Prematüre bebekler hariç)

Kullanım şekli   : Duş veya banyoda, ıslak cilde uygulayın ve nazikçe durulayın. Daha etkili sonuç almak için sonrasında cildinize uygun Atoderm bakım ürünlerini tercih edebilirsiniz. Bebek, çocuk ve yetişkinlerin günlük yüz ve vücut kullanımına uygundur.
Atoderm Shower Oil 1 LT – 919,50 ₺

Atoderm Shower Oil 200 ml – 509,50 ₺

Atoderm Shower Oil 100 ml – 299,50 ₺

Kuru ve hassas ciltler için temizleyici duş jeli: Atoderm Shower Gel!

Bioderma’nın hassas ve kuru ciltler için geliştirdiği sabun ve koruyucu katkı maddesi içermeyen Atoderm Shower Gel, cildi tahriş etmeden derinlemesine temizliyor. İçeriğinde bulunan gliserin sayesinde cildi nemlendirirken aktif ajanlar sayesinde cildin mikrobiyomunu koruyarak nazikçe temizliyor. Mükemmel cilt toleransı sağlayan ürün, paraben ve renklendirici içermiyor. Tüm hassas ve kuru ciltlerin güvenle kullanabileceği formüle sahip Atoderm Shower Gel, hipoalerjeniktir.

Kimler için: Hassas ve kuru ciltlerin kullanımına uygundur.

Kullanım şekli: Nemli cilde uygulanır, köpürtüldükten sonra iyice durulanır. Nazikçe kurulanır.

Atoderm Shower Gel 1 LT – 899,50 ₺
Atoderm Shower Gel 200 ml – 349,50 ₺

Çok Kuru ve Atopi Eğilimli Ciltler İçin Yatıştırıcı ve Arındırıcı Temizleyici Jel: Atoderm Intensive Foaming Gel!
Zengin içerikli temizleyici jel Atoderm Intensive Foaming Gel, formülündeki Skin Barrier TherapyTM patenti sayesinde atopi eğilimine sebep olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını ve çoğalmasını önlemeye yardımcı oluyor. Cildi nazikçe temizliyor ve arındırıyor. İçeriğindeki Vitamin PP / Niasinamid sayesinde cildin koruyucu bariyerinin güçlendirilmesine destek oluyor.

Kimler için: Atopi eğilimi gösteren ciltlerin günlük yüz ve vücut kullanımına uygundur. Yeni doğanlar dahil çocuk ve yetişkinler kullanabilir. (Prematüre bebekler hariç)

Kullanım Şekli: Günlük kullanıma uygundur. Nemli cilt üzerine uygulayıp köpürttükten sonra iyice durulayın ve nazikçe kurulayın. Daha etkili sonuç almak için temizleme jeli sonrasında Atoderm Intensive Balm ya da Atoderm Intensive Gel-Cream ile cildinizi nemlendirebilirsiniz.

Atoderm Intensive Foaming Gel 1 LT – 899,50 TL