Sevgililer Gününde The Purest Solutions’tan kalpten bir davet! Sevgililer Günü denince ilk akla gelen kalp şeklindeki çikolataların ve romantik akşam yemeklerinin yanı sıra, The Purest Solutions Sevgililer Gününde cilt bakımınızı bir adım öteye taşıyor. #CoupleCare ile bu özel günü yalnızca sevgililer için değil, aynı zamanda hayatında sevgiyle bağlı olan herkes için unutulmaz kılmayı hedefliyor. 

The Purest Solutions olarak, cilt bakımının sadece dış güzellik değil, aynı zamanda birbirimize ayırdığımız özel zamanlarla da ilgili olduğuna inanıyoruz. #CoupleCare teması altında başlattığımız kampanya ile cilt bakımının güzellikten çok daha fazlasını temsil ettiğine inanıyor ve bir adım öteye taşımanın keyfini yaşıyoruz.  Sevdikleriniz ile güzellik rutininizi paylaşarak, sadece cilt sağlığınızı değil, aynı zamanda birbirinizle geçirdiğiniz anların kalitesini artırabilirsiniz. Sevgililer Günü’nü sadece romantik çiftlerle sınırlamıyoruz. #CoupleCare, sevgiyi herkesin yaşadığı ve paylaştığı bir kavram olarak görüyoruz ve aile üyeleri, en yakın arkadaşlar veya sadece birbirine bağlı hisseden herkes, bu özel günü birlikte kutlamaya davet ediyoruz! Çünkü hayatınızdaki her sevgi dolu ilişki, bir çift gibi özel ve paylaşılmaya değer…

AHA Peeling ve Enzim Toz Peeling ile Sevdiğinize Sevgilerle!

14 – 21 Şubat 2024 tarihleri arasında www.thepurestsolutions.com adresinden AHA Peeling Sevgililer Gününe özel 314 TL, Enzim Toz Peeling 214 TL fiyatlarıyla da cilt bakımınıza özel bir dokunuş katarken sevdiklerinize unutulmaz bir hediye de verebilirsiniz.

14 Şubat’ta, sevdiklerinizle birlikte geçirdiğiniz akşam rutininize sevgi dolu bir dokunuş eklemeye ne dersiniz? AHA Peeling ve Enzim Toz Peeling ürünlerimizle çekeceğiniz bir reel veya fotoğrafı Instagram profilinizden #CoupleCare ve @ThePurestSolutions etiketleriyle paylaşarak The Purest Solutions Couple Care dünyasında yerinizi alın. Tüm paylaşımlar arasından yapılacak çekilişle şanslı kişiler, favori ürününe sahip olma fırsatını yakalayabilirler!

The Purest Solutions olarak size sevginizi ve bakımınızı paylaşmanın özel bir yolunu sunuyor ve sevdiklerinizle birlikte bu özel günde siz kullanıcılarımıza eşsiz bir deneyim yaşatmaktan mutluluk duyuyoruz…