Ramazan Bayramı tatili, 6 Nisan 2024 Cumartesi gününden, 14 Nisan 2024 Pazar gününe kadar 9 gün sürecek. Bu bayram tatili boyunca ailecek eğlenmenin ve bayram tatilinin keyfini çıkarmanın tüm adreslerini sizler için derledik.

Hazırlayan Dença Çoturoğlu

Nefes Orman Atölye Ramazan Bayramını Ailenizle ve Çocuklarınızla Yaşayabileceğiniz Renkli Etkinliklerle  Dolu

Botanik Atölyesi: Doğanın mucizelerini keşfetmek için botanik atölyeleri düzenleniyor. Çocuklar, bitki türlerini görüp öğrenirken tohum ekme, fide dikme gibi etkinliklerle keyifli vakit geçirecekler.

Çömlek Atölyesi: Kilin farklı teknikleri kullanılarak kupa, kase, tabak gibi nesneler yapılabilecek. Minik eller için unutulmaz bir deneyim!

Ebru Sanatı: Renklerin büyüleyici dünyasını ebru atölyesinde keşfedin. Temel teknikleri öğrenerek suyun üzerindeki dansı izleyin.

Dönüşüm Atölyesi: Çocuklar, atık malzemelerle sanat eserleri ve objeler yaparken çevreyi korumaya katkıda bulunacaklar.

Tony Ödüllü Küheylan İstanbul’da

Amadeus’un oyun yazarı Peter Shaffer’ın gerçek bir olaydan esinlenerek kaleme aldığı, Tony ödüllü başyapıt Küheylan, Barış Erdenk rejisi ile sahnede!

Başrollerini Kerem Alışık, Emir Özden, Hatice Aslan, Devrim Nas, Açelya Devrim Yılhan ve Gizem Katmer’in üstlendiği efsanevi oyunu kaçırmamak için hemen tıkla.

İstanbul’da Müzik Dolu Geceler

Sevilen grup Madrigal, dillerden düşmeyen şarkılarıyla İstanbul’da müzik severlerle buluşuyor.

Tarih: 6 Nisan 2024 Cumartesi

Yer: Dorock XL Venue Fitaş – İstanbul

Saat: 20:00

Kahkahalara Boğulacağınız Bir Gece

İnfiniti Sahne’nin organize ettiği komedi gecesiyle kahkahalara doyun. Her Cumartesi seyirciyle buluşuyor.

Kadıköy Stand Up Gecesi:

Tarih: 6 Nisan 2024 Cumartesi

Yer: Motto Sahne – Kadıköy İstanbul

Saat: 21:45

Ramazan Bayramı ve Baharı Kampway Bahar Kampı ile Kutlayın!

Hem Ramazan Bayramı’nı hem de baharı, Kampway Bahar Kampı ile kutlayın. Bayram coşkusunu Arnavutköy’ün doğal güzellikleriyle birleştirin! Kampway Bahar Kampı, çeşitli etkinliklerle dolu bir gün sunuyor.

Tarih: 12 Nisan 2024 Cuma

Yer: Balaban Köyü Koru Piknik Alanı / Arnavutköy İstanbul

Saat: 10:00

Dünyaca Ünlü 44 CATS Buffy Kediler Patikulade Maceralarıyla Fişekhane’de Sizlerle Buluşuyor.

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve ülkemizde çocuklar tarafından büyük beğeniyle takip edilen 44 Kedi müzikal sahne gösterileriyle Fişekhane’de çocuklarla buluşacak. Çocuklar çok sevdikleri Buffy Kedileri sahnede canlı olarak izleme fırsatına sahip olacaklar.Lampo, Milady, Pilou ve Köfte isimli sevimli kediler patikulede maceralarıyla yine çok güldürecek yine çok eğlendirecekler.

Muhteşem danslar, özel kostümleriyle zengin oyuncu ve dansçı kadrosu, özel ses ve ışık efektleriyle desteklenmiş sahneler ve daha fazlası bu çok özel aile müzikalinde sizler için hazırlandı.