Havaların git gide soğumasıyla saçlar gücünü kaybeder, matlaşır. Buna ek olarak gücünü kaybeden saçlar da yoğun dökülme de baş gösterir. Sağlıklı, bakımlı, göz alıcı, dolgun ve güçlü saçların kahramanı olarak nam salan Ashley Joy, oldukça özel bir formülle geliştirilen ve aynı anda 4 farklı etkiye de sahip olan Güçlendirici Şampuan’ı ile kış mevsiminde yıpranan ve gücünü kaybeden saçların imdadına yetişiyor. Çok özel bitki özleri ve vitaminler içeren bu şampuan, mat ve gücünü yitirmiş saçları eski göz alıcı görünümüne kavuşturuyor; dökülme problemini de ortadan kaldırıyor. Gücünü kaybeden saçların yeniden yapılanarak güçlenmesini sağlıyor. Tüm bunlara ek olarak saçtaki yaşlanmayı geciktiren performansıyla da zamanın etkilerini saçlardan arındırıyor.
Kişisel bakımında tercihini doğallıktan yana kullananların favorisi olan Ashley Joy, bitkisel içeriklerin yer aldığı özel formüllü, %100 yerli üretim saç bakım ürünleri ile ihtiyaç duyulanı daha ilk kullanımda sağlıyor.

4 Etki Bir Arada: Dökülmeyi Önlüyor, Canlandırıyor, Parlaklık Veriyor, Yeniden Yapılandırıyor…
Ashley Joy Güçlendirici Şampuan’ın özel geliştirilen formülünde yer alan sarımsak, ısırgan otu, zeytin yaprağı ekstraktı, kafein, keratin bu şampuanın gücüne güç katan en önemli bileşenler olarak kendini gösteriyor. Sarımsak özleri, saç dökülmesini engelleyen en güçlü aktif olmasının yanı sıra saç derisini de kusursuz bir şekilde güçlendiriyor. Saç kaybını önleyen Isırgan Otu, saç köklerindeki kan akışını da arttırarak saçların daha hızlı uzamasını sağlıyor. Saç dendiğinde ilk akla gelen baş kahramanlardan Keratin her yıkamada saç tellerine kusursuz bir şekilde bakım yapıyor. Yıpranarak incelen saç tellerini kalınlaştıran ve dolgunlaştıran Keratin canlı ve parlak görünmelerini de sağlıyor. Saçlardaki kırıkların azalmasında da büyük bir rol üstleniyor. Kafein özleri ise saç derisine nüfuz ederek saçı canlandırıyor; aynı keratin gibi saç tellerinin dolgunluk kazanmasına destek oluyor. Saç köklerini besleyen Zeytin Yaprağı Ekstraktı dökülmeyi engelliyor; hızlı bir şekilde yeni saçların oluşmasını sağlayarak, saçların çoğalmasına ve gürleşmesine etki ediyor. İster evinizde ister kayak tatilinde, nerede olursanız olun kış mevsiminin keyfini sağlıklı, güçlü ve göz alıcı saçlarınızla doyasıya yaşamak istiyorsanız Ashley Joy Güçlendirici Şampuan’a online alışveriş hizmeti de verilen www.ashleyjoy.com.tr sitesinden ve sitede belirtilen anlaşmalı satış noktalarından ulaşabilirsiniz.